Berlean Kft

Lean állványok képgaléria

Lean állványok képgaléria

Nehéz feladat meg és bemutatni a különböző lean állványrendszereket és azok elemeit, hiszen a lean rendszerek lényege a sokoldalúság, a változtathatóság, a méretre készítés. A BerLean Kft. rengeteg elképzelést valósított már meg megrendelői számára, ezekből szeretnénk néhányat meg és bemutatni Önnek, a teljesség igénye nélkül.

Megvalósítások

Ebben a galériában a már elkészült megrendeléseinkből mutatunk meg néhány képet a teljesség igénye nélkül. Hiszen szinte lehetetlen volna minden munkánkról képeket közölnünk. Éppen ezért csak a jellemző, vagy éppen különleges, érdekes feladatokról mutatunk be néhányat.
A képre kattintva jelenik meg a Galéria

Látványtervek

Ebben a galériában olyan látványterveket mutatunk be, amit saját tervező mérnök csapatunk tervezet valamilyen megrendelés kapcsán. Ezek a látványtervek segíthetik Önt abban, hogy el tudja képzelni, milyen módon tudjuk az Ön elképzeléseit megvalósítani Önnek.
A képre kattintva jelenik meg a Galéria

Vegye fel velünk a kapcsolaltot

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük, hogy felkeltetük honlapunkkal a figyelmét.

Amennyiben olyan feladat megoldása előtt áll, melyben a berlean Kft segítségére tud Önnek lenni, kérjük, vegye fel  a kapcsolatot vállalkozásunkkal és rövid határidővel elkészítjük az Önrészére a Berlean Kft. személyre szabott ajánlatát.