Berlean Kft

Szolgáltatások

BerLean Kft. szolgáltatások

A lean gyártási elvek és a kapcsolódó filozófiánk középpontjában a folyamatos fejlesztés áll, a kulcsfontosságú cél az, hogy hatékonyan működjön, növelje a termelékenységet és javítsa a minőséget, miközben csökkenti a költségeket és a hulladékot. A BerLean Kft. megalakulása óta lean rendszerű állványok, nyomkövető kocsik, egyéb kiegészítők tervezésével, gyártásával foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik egyedi gyártású állványrendszerek tervezése, megrendelőink elvárásainak megfelelő rendszerek kivitelezése. Természetesen sorozatgyártásban készülő csővázas rendszerek tervezését, kivitelezését is elvégezzük egyedi tervek alapján. Cégünk egyik alapelve a folyamatos fejlesztés, ezáltal partnereink minden esetben saját igényekre szabott terméket kapnak, biztos, szakszerű háttérrel.

A BerLean Kft. rendkívül jól felkészült a gyártás és az ipar támogatására, tanácsadásra. Csapatunk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a Lean munkahelyek megvalósításában, és több mint 10 éve alkalmazzuk termékeinket a rendelésgyűjtés, az összeszerelő rendszerek és a gyártási helyek hatékonyságának javítása érdekében.

Főbb szolgáltatásaink

Standard alap csővázas asztal

A termék raktárról akár a következő munkanapon átvehető telephelyünkön. Továbbá magában foglalja a 28mm csővázas rendszer előnyeit.
Bővebb információk a látványtervek fül alatt.

Standard csővázas asztal kiegészítőkkel

Az alap asztalunkra rendelhető kiegészítők:
Nagy fényerejű ledes lámpa, billentyűzet fiók és Szerelvényezhető kábelcsatorna konektorokkal és kapcsolóval. Bővebb információk a látványtervek fül alatt.​

Standard alap aluvázas asztal

A termék raktárról akár a következő munkanapon átvehető telephelyünkön. Továbbá magában foglalja a 45x45mm aluvázas rendszer előnyeit. Bővebb információk a látványtervek fül alatt.

Standard aluvázas asztal kiegészítőkkel

Az alap asztalunkra rendelhető kiegészítők:
Nagy fényerejű ledes lámpa, billentyűzet fiók és Szerelvényezhető kábelcsatorna konektorokkal és kapcsolóval. Bővebb információk a látványtervek fül alatt.​

SRS rendszerek tervezése gyártása és telepítése

A rendszer előnye, a rugalmasság, oldható kötések, nagyobb teherbírás

Csővázas (28mm 28,6mm bevonatos csőből)

Rugalmasan alakítható, személyre szabható megoldások, melyek utólag is bővíthetőek, átalakíthatóak az igények módosulása esetén.

Aluvázas rendszerekBosch® Item®kompatibilis szerkezetek tervezése, gyártása, telepítése.

Eszközök és munkaállomások tervezése

Egyedi rendszerek, munkaállomások tervezése a megrendelő speciális igényeinek figyelembe vételével.

Hegesztett szerkezetek készítése

Egyedi igények szerint tervezett és kivitelezett minőségi hegesztett termékek. A szerkezetek készülhetnek porfestett, horganyzott, vagy akár rozsdamentes-acél kivitelben.

Szaktanácsdás és látványtervek készítése

A termelésben felmerülő problémák okainak feltárása, megoldási javaslatok kidolgozása, Lean-rendszerekkel kapcsolatos szaktanácsadás.

Egyedi szerkezetek gyártás


Speciális feladatok megoldására alkalmazható eszközök, készülékek, tervezése gyártása.

Alkatrészek forgalmazása

Csővázas, SRS, Bosch®, Item® kompatibilis rendszerek alkatrészeinek forgalmazása.

Eszközök, rendszerek telepítése és beüzemelése

Egyedi igényekre szabott berendezések tervezése, gyártása, telepítése és beüzemelése, maximálisan a vevő igényeihez igazítva.

Salgó® polc és állványrendszerek

Csavaros Salgó® polc, állványrendszerek, galériák, többszintes raktárak tervezése és kivitelezése.

Raklapos állványrendszerek, raktárak

Többszintes raklapos rendszerek tervezése és telepítése.

Cső, zártszelvény, hajlítás, méretre vágás


Csövek zártszelvények hajlítása a vevő igényei szerint.

Vegye fel velünk a kapcsolaltot

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük, hogy felkeltetük honlapunkkal a figyelmét.

Amennyiben olyan feladat megoldása előtt áll, melyben a berlean Kft segítségére tud Önnek lenni, kérjük, vegye fel  a kapcsolatot vállalkozásunkkal és rövid határidővel elkészítjük az Önrészére a Berlean Kft. személyre szabott ajánlatát.